Apparaten en accessoires
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie , waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 bos
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
aardappelen , in stukken (3 cm)200 g
-
water1000 g
-
groentenbouillonblokjes2
-
boter10 g
-
rijst (kooktijd 16 minuten)200 g
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
1000 kJ /
239 kcal
Eiwitten
6.1 g
Koolhydraten
48.1 g
Vetten
3.8 g
Vezels
1.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Minestrone
45min
Broccolisoep
15min
Aspergesoep met citroen
55min
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Aardappel-preisoep
40min